Yağışlar etkisini sürdürecek

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan "Meteorolojik Uyarı" da, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, halen yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde devam eden sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerine kadar Ma

Yağışlar etkisini sürdürecek
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan "Meteorolojik Uyarı" da, yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, halen yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde devam eden sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerine kadar Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli yağışlara sebep olacağı beklendiği bildirildi.

Yaşanabilecek su baskını, ani sel, dolu, yıldırım düşmesi, çatı uçması, kara ve deniz ulaşımında aksamalara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam