Ya hırsıza çıkarsa?!

Zonguldak'ta bir bankanın önünde 18 senedir Milli Piyango bileti satışı yapan Nurettin Kocaoğlu, yaklaşık 2 bin liralık biletinin çalındığı gerekçesiyle polise başvurdu.Milli Piyango İdaresi'nin Yılbaşı özel çekilişinde vereceği 45 milyon liranın hayaliyl

Ya hırsıza çıkarsa?!

Zonguldak'ta bir bankanın önünde 18 senedir Milli Piyango bileti satışı yapan Nurettin Kocaoğlu, yaklaşık 2 bin liralık biletinin çalındığı gerekçesiyle polise başvurdu.

Milli Piyango İdaresi'nin Yılbaşı özel çekilişinde vereceği 45 milyon liranın hayaliyle biletlere yoğun ilginin olduğu dönemde 200 biletinin çalınmasının üzüntüsünü yaşayan Kocaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.
 
BENİ OYALARKEN BİLETLERİM ÇALINDI
 
Bilet satışı yaptığı kişinin kendisini oyaladığı sırada tezgahındaki 200 adet biletin henüz kimliği belirlenmeyen kişi tarafından çalındığını söyleyen Kocaoğlu, şunları kaydetti: "Bilet sattığım sırada bir kişi yanıma gelerek düz ve çapraz seri Yılbaşı bileti almak istediğini belirtti.
 
Ufak bir tezgahım var, onun yanındaki açık olan çantamın üst kısmında İstanbul'dan aldığım Yılbaşı bileti bulunuyordu. Bu sırada başka bir kişi tarafından deste halindeki yaklaşık 200 adet çeyrek biletim çalınmış. Müşteriyle ilgilenmemin ardından bir de baktım biletler yerinde yok. Demek ki biri beni oyalarken, diğeri çaldı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam