Vicdansızlığın bu kadarı!

 DENİZLİ’de, evinde iple boğularak öldürülmüş olarak bulunan 4 yaşındaki Kenan Durmaz’ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan babası 32 yaşındaki Hasan Durmaz sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hasan Durmaz, adliye girişinde kendisini görüntüleyen ga

Vicdansızlığın bu kadarı!

 

DENİZLİ’de, evinde iple boğularak öldürülmüş olarak bulunan 4 yaşındaki Kenan Durmaz’ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan babası 32 yaşındaki Hasan Durmaz sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hasan Durmaz, adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Şerefsiz çocuğu öldürdüm. Çocuk benim çocuğum. Şerefsiz olmadığım için öldürdüm. Size ne çocuk benim değil mi? Annesi düşünsün. Annesi şerefsizlik yapmasaydı. Vicdanım rahat" dedi.

Fatih Mahallesi 1905 Sokak 17 numaradaki evlerinde önceki gün saat 21.00 sıralarında minik Kenan ölü bulundu. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’ndaki otopside çocuğun iple boğularak öldürüldüğü, cesedin en az üç günlük olduğu belirlendi. Şüpheli olarak aranan baba Hasan Durmaz dün İncilipınar Parkı’nda polis tarafından yakalandı.

'ANNESİ BENİ ALDATTI' 

Baba Durmaz emniyetteki sorgusunda, eşi 30 yaşındaki Zeynep Durmaz’ın kendisini aldattığını, oğlunu da bu nedenle öldürdüğünü ileri sürdü. Bunun üzerine polis genç kadının tekrar ifadesine başvurdu. Eşinin geçen cumartesi günü kendisini dövüp evden kovduğunu belirten Zeynep Durmaz ifadesinde, "İlk eşimden olan çocuklarımı alıp polis merkezine gittim ve şikayetçi oldum. Daha sonra bir yakınımın yanına yerleştim. Ortak çocuğumuz Kenan ise evde babasıyla kaldı" dedi.

DAHA ÖNCE EŞİNİ DÖVDÜĞÜ İÇİN HAPSE GİRMİŞ

Zeynep Durmaz, eşinin daha önce kendisine şiddet uyguladığı için 6 ay evden uzaklaştırma cezası aldığını da belirterek, "Ancak buna uymayınca cezaevine girdi. 20 gün cezavinde yattı. Şikayetemi geri alınca tahliye edildi. Ancak, cezaevinden çıkınca da beni dövmeye devam etti. Kendisini aldattığımı ve öldürdüğü oğlu Kenan’ın da kendisinden olmadığını iddia ediyordu" diye konuştu.

'ANNESİ ŞEREFSİZLİK YAPMASAYDI'

Hasan Durmaz, polisteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Baba Durmaz, adliye girişinde kendisini görüntüleyen gazetecilerin 'Oğlunu neden öldürdün?' sorusuna büyük bir soğukkanlılıkla, "Şerefsiz çocuğu öldürdüm. Çocuk benim çocuğum. Şerefsiz olmadığım için öldürdüm. Size ne çocuk benim değil mi? Annesi düşünsün. Annesi şerefsizlik yapmasaydı. Vicdanım rahat" diye yanıt verdi.

H .Durmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Kocabaş D-Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler