Vekiller plajlara iniyor

 TBMM Dilekçe Komisyonu, sahillerin halka kapatıldığı yolundaki yoğun şikâyetler üzerine harekete geçti. Komisyon üyesi milletvekilleri sahillerde şezlong, şemsiye gibi hizmetleri gerekçe göstererek halkın denize girmesini engelleyen işletmeleri yerinde t

Vekiller plajlara iniyor

 

TBMM Dilekçe Komisyonu, sahillerin halka kapatıldığı yolundaki yoğun şikâyetler üzerine harekete geçti. Komisyon üyesi milletvekilleri sahillerde şezlong, şemsiye gibi hizmetleri gerekçe göstererek halkın denize girmesini engelleyen işletmeleri yerinde tespit etmek üzere yaz aylarında plaj denetimlerine çıkacak.

 

Komisyon denetimin kapsamına Muğla, Aydın, İzmir ve Antalya’yı aldı. İşletmelerin önlem almaması için miletvekilleri denetim programını önceden açıklamayacak. Heyet izlenimi vermemek için plajları birer ikişer gruplarla inceleme kararı alan vekiller dikkat çekmemek için de takım elbiseleri çıkarıp “tebdil-i kıyafet” denetim yapacak.

 

GÖNÜLLÜ OLANLAR GÖREV ALACAK

 

Çalışma gönüllü olarak yapılacak. Komisyon Başkanı Mehmet Daniş başta olmak üzere, zamanı önceden belirlenmeyecek plaj baskınlarına komisyon üyelerinden o günlerde programı uygun olan tüm üyeler çağırılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler