Vekilin kardeşine bıçaklı saldırı!

Başkent'te dün akşam saatlerinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır'ın kardeşi Önder Bayındır ve arkadaşları, kimliği belirsiz kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Bayındır ve arkadaşları "parti lide

Vekilin kardeşine bıçaklı saldırı!

Başkent'te dün akşam saatlerinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır'ın kardeşi Önder Bayındır ve arkadaşları, kimliği belirsiz kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Bayındır ve arkadaşları "parti liderlerinin tabanlarına sağduyu çağrısı yapmasını" istedi.

Olay, Ankara Ertuğrul Gazi Mahallesi Seyhan sokakta dün akşam 21. 30 sıralarında meydana geldi. BDP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır'ın kardeşi Önder Bayındır ve kendisini İstanbul'dan ziyarete gelen arkadaşı Deniz Önen ile arkadaşları, eve dönüdüğü sırada, kimliği belirsiz kişilerin sopalı ve bıçaklı saldırısına uğradı. Bayındır, "Arkadaşlarımla yürüyorduk. Tanımadığımız kişiler bir anda bize bıçak ve sopalarla saldırdı. " dedi. Parti liderlerinin oy kaygısı ile tabanlarına milliyetçi söylemler dile getirdiğini belirten Bayındır, parti liderlerinin tabanlarına sağduyu çağrısı yapması gerektiğini söyledi. Kendilerine yapılan saldırıdan önce yine bir kişinin saldırıya uğrayarak ağır şekilde yaralandığını belirten Öner, saldırının öldürme amaçlı olduğunu savundu.

Bacağından baıçaklanan Deniz Önen ise bu tür olayların tehlikeli olduğunu söyledi. Bir anda saldırıya maruz kaldıklarını ve arkalarından silahla ateş edilğini anlatan Önen, kendilerine saldıran kişilerin başkaları tarafından yönlendirildiğini söyledi. Seçim döneminde provokasyonlara dikkat edilmesi gerektiğini dile getiren Önen, herkesi sağduyulu olmaya çağırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam