Varlıbaş Avm'de yaz çoşkusu

Yaz döneminin de başlamasıyla ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler vermeye devam eden Varlıbaş Atapark AVM, her hafta sonu ziyaretçilerine yeni kampanya ve süprizlerle karşılayacak. İlk kampanya 2–3 Temmuz Cumartesi–Pazar günleri 17:00–21:30 saatle

Varlıbaş Avm'de yaz çoşkusu

Yaz döneminin de başlamasıyla ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler vermeye devam eden Varlıbaş Atapark AVM, her hafta sonu ziyaretçilerine yeni kampanya ve süprizlerle karşılayacak. İlk kampanya 2–3 Temmuz Cumartesi–Pazar günleri 17:00–21:30 saatleri aralığında gerçekleşecek olup, mağazalardan Cumartesi–Pazar, 17:00 – 21:30 saatleri arasında, toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak danışma deskinden kampanyaya katılan herkes markalı hediyelerden T-Shirtler, kısa kollu gömlekler, bikiniler, plaj havluları, kravatlar, eğlence merkezinden oyunlar, ve sürpriz hediyelerden birini kazanacaklar.

Daha sonraki haftalarda sürpriz kampanyalarına devam edecek olan Varlıbaş Atapark AVM, Bisiklet Kampanyası ile ziyaretçilerini mutlu etmeye devam edecek. Birbirinden güzel bisikletlere sahip olabilmek için, 9 – 10 Temmuz Cumartesi ve Pazar, Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi’nden 17:00 – 21:30 saatleri arasında toplamda 500 TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli olacak. Kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgiler AVM içerisinde duyurulacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam