Van depremi ilen halk kenetlensin

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, "Van’da, meydana gelen deprem olayında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar, yüce milletimize başsağlığı dileriz. Yaşadığımız bu acı, umarım birlik

Van depremi ilen halk kenetlensin

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, "Van’da, meydana gelen deprem olayında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar, yüce milletimize başsağlığı dileriz. Yaşadığımız bu acı, umarım birlik ve beraberliğimizin artmasına, halkımızın birbirine daha da kenetlenmesine vesile olur" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 23 Ekim 2011 tarihinde Van ve çevresinde meydana gelen deprem dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak üzüntülerini dile getrdi. Van Merkez ve Erciş ilçesinde, devletin bütün kurumlarının, deprem anından itibaren, enkaz kaldırmada ve halka insani yardım ulaştırmada tüm imkanların seferber edildiğini ve her noktada yardımların halka ulaştırılmaya devam edeceğini ifade eden Günnar mesajına şöyle devam etti: "Daha önce de birçok defa aynı acıları yaşadık ama enkaz altından kalkmasını bildik. Oradaki yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yaraları en kısa sürede sarılacak ve hayat normale döndürülecektir. Türkiye'nin her bölgesinden halkımız da deprem bölgesindeki yardıma muhtaç insanımıza yardıma koşmuştur. Vatandaşlarımız, tüm imkanlarıyla zamana karşı yarışan devlet birimleriyle koordineli olarak halkımıza yardımcı olmakta, acılarını paylaşmaktadırlar. Depremzede vatandaşlarımızın beslenmesi, barınması ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanması, Türkiye'nin dört bir yanından gelen ekipler tarafından eksiksiz olarak karşılanmaktadır. Yaşadığımız bu acı, umarım birlik ve beraberliğimizin daha da artmasına, halkımızın birbirine daha da kenetlenmesine vesile olur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, ailelerinin acılarını paylaşıyorum. Yaralılarımızın da bir an önce şifa bulmasını temenni ediyor, enkaz altındaki insanımıza da canlı olarak ulaşıp adeta hayata yeniden doğmalarını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam