Vali'den küçük Salih'e destek

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bir köy ziyaretinde kendisine tek kişilik tiyatro gösterisi sunan ilköğretim 8'inci sınıf öğrencisinin tiyatro eğitim kursuna başlamasını sağladı.     İlköğretim 8'inci sınıf öğrencisi Salih Kara (14), Vali Kızılcık'ın, bir

Vali'den küçük Salih'e destek

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bir köy ziyaretinde kendisine tek kişilik tiyatro gösterisi sunan ilköğretim 8'inci sınıf öğrencisinin tiyatro eğitim kursuna başlamasını sağladı.     

İlköğretim 8'inci sınıf öğrencisi Salih Kara (14), Vali Kızılcık'ın, bir süre önce Maçka ilçesine bağlı Sındıran köyüne yaptığı ziyaret sırasında, kişisel becerilerini göstermek amacıyla bir gösteri sahneledi. Kara'nın gösterisinden oldukça etkilenen Kızılcık, profesyonel tiyatro eğitimi alması için öğrenciyle görüştü. Bu konuda istekli olan Kara, Trabzon'daki Tevfik Serdar Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimine başladı.     

Vali Kızılcık da hem Salih'e destek olmak hem de çalışmaları yerinde görmek amacıyla merkezi ziyaret etti. Salih Kara ile sohbet eden Kızılcık, ''Onun çok başarılı olacağına eminiz. Alacağı eğitim kendisini geliştirmede büyük katkı sağlayacaktır'' dedi.     

Aldığı eğitimden dolayı mutluluğunu ifade eden Kara ise ''Şu anda çok sevinçliyim. Valimiz köyümüze geldiğinde bana tiyatro eğitimi almam gerektiğini söyledi. Ben ve ailem de bu konuda çok mutlu olduk. Çünkü artık kendimi istediğim bu alanda eğitebileceğim. Büyüyünce ise aldığım bu eğitimle çalışmak istiyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam