Vali'den İstiklal Marşı fırçası

Tokat Valisi Şerif Yılmaz katıldığı bir programda, İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada CD'de yaşanan aksaklığa tepki göstererek, “Bırakın biz okuyoruz İstiklal Marşı'nı. Okumasını biz biliyoruz. Töreni zehir ettiniz” diyerek görevlilere kızdı. Tokat Valisi

Vali'den İstiklal Marşı fırçası
Tokat Valisi Şerif Yılmaz katıldığı bir programda, İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada CD'de yaşanan aksaklığa tepki göstererek, “Bırakın biz okuyoruz İstiklal Marşı'nı. Okumasını biz biliyoruz. Töreni zehir ettiniz” diyerek görevlilere kızdı.

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Gaziosmanpaşa Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 'Eğitimde Kalite Sertifika Töreni' programına katıldı. Programın başlangıcında okunan İstiklal Marşı'nın ikinci kıtasında CD bozuldu ve çalmamaya başladı.

Konuklar İstiklal Marşı'nı kesmeden okumaya devam ettiği sırada, görevli CD'yi tekrar taktı ve İstiklal Marşı yeniden çalmaya başladı. Karışıklık üzerine Vali Yılmaz, İstiklal Marşı'nı tekrar okuttuktan sonra, “Maalesef üzücü bir olayla karşılaştım. İstiklal Marşı'nda yaşanan aksaklık canımı sıktı. Arkadaşlarımı tebrik için konuşacaktım, canım sıkıldı, bütün kimyam bozuldu. Çok acı bir şey” diye konuştu. Sertifikaların verilmesinin ardından tören tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam