Vali yardımcısı herkesi şok etti

Türkiye Komünist Partisi Antalya Gençlik Kolları üyesi bir grup, Ygs'deki şifre iddialarını protesto için Aydın Kanza Parkı'ndan başlattıkları yürüyüşü Attalos Heykeli önünde sonlandırdı. Grubun eylemini, turistler de ilgiyle izledi. Bu arada Cumhuriyet P

Vali yardımcısı herkesi şok etti

Türkiye Komünist Partisi Antalya Gençlik Kolları üyesi bir grup, Ygs'deki şifre iddialarını protesto için Aydın Kanza Parkı'ndan başlattıkları yürüyüşü Attalos Heykeli önünde sonlandırdı.

Grubun eylemini, turistler de ilgiyle izledi. Bu arada Cumhuriyet Parkı'nda gezinti yapan Antalya Vali Yardımcısı Metin Borazan'ın, elindeki fotoğraf makinesi ile bir süre grubun resimlerini çektikten sonra "Yuh" diye bağırması dikkati çekti.

Ygs'de şifre iddialarını protesto için Güllük'teki Aydın Kanza Parkı'nda saat 15. 30 sıralarında toplanan yaklaşık 40 kişilik grup, Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. 'İmamın hırsızı gençlikten elini çek' yazılı pankart taşıyan ve "Vatandaş uyuma çocuğuna sahip çık", "Tayyip Amerika'ya imamının yanına" sloganları atan grubu, polis uzaktan izledi.

Ygs protestosu yapan grubu, Cumhuriyet Parkı'nda gezinti yapan Antalya Vali Yardımcısı Metin Borazan ilginç şekilde protesto etti. Elindeki fotoğraf makinesi ile bir süre grubun resimlerini çeken Borazan'ın, "Yuh" diye bağırması dikkati çekti.

Attalos Heykeli önündeki alanda toplanan grup adına yapılan açıklamada, ülkenin en büyük sanayi işletmesi Tüpraş'ın Shell'e çerez fiyatına satıldığı, Irak'ın üzerine yağdırılan bombaların İncirlik'ten yüklendiği ve bunlara kimsenin itiraz etmediği belirtildi. Ormanların yakılıp villa kurulduğunu, Anadolu'nun tüm nehirlerinin kurutulmak için ruhsatlar alındığını belirten grup sözcüsü, şöyle dedi:

"Dershane parası ödeyemeyen öğrenciler intihar etti, işsiz kalmış öğretmenler kendisini astı. Siz yine kafayı sallamakla yetindiniz. Şimdi üniversiteye giriş sınavı cemaate teslim edilmiş durumda. Çocuklarınız boşuna ders çalışıyor. Siz boşuna dershanelere para ödüyorsunuz. Sorumluların yakalanması ve hesap vermesi için skandalın hesabını soracağız. "

Grubun yürüyüşü ve açıklama sırasında meydanda bulunan turistler de açıklamaları ilgiyle dinledi. Açıklamanın ardından grup sessiz şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler