Vali Kızılcık'tan gençlere yemek

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin ev sahipliği yaptığı 1. Türkiye Gençlik Buluşması kapsamında Türkiye'nin 81 ilinden ve dünyadaki çeşitli ülkelerden Trabzon’a gelen gençlerle yemekte bir araya geldi.Yemeğe Vali Kız

Vali Kızılcık'tan gençlere yemek

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin ev sahipliği yaptığı 1. Türkiye Gençlik Buluşması kapsamında Türkiye'nin 81 ilinden ve dünyadaki çeşitli ülkelerden Trabzon’a gelen gençlerle yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Vali Kızılcık’ın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ve program kapsamında Trabzon’a gelen 140 genç katıldı.

Yemekte konuşan Vali Dr. Recep Kızılcık, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade ederek “Dünyanın dört bir köşesinde buraya gelen çok değerli gençler gelecek sizlerin elinde. Dolayısıyla sizlerin birbirinizi sayıp sevmeniz ve birbirinizle iyi ilişki içerisinde olmanız huzurun ve barışın sağlanması adına son derece önemli. Bu anlamda iki gündür Trabzon’umuzun tarihi ve doğal güzelliklerini görme ve birbirinizi daha iyi tanıma fırsatı buldunuz. Bizim temel hedef olarak aldığımız daha yaşanılabilir bir dünyanın oluşmasına siz değerli gençler katkı sağlayacaksınız” dedi.

Yemeğe katılan gençler geldikleri bölgelerin kültürlerini içeren hediyeleri Vali Kızılcık’a verirken, Vali Kızılcık da gençlere Trabzon’un kültürünü yansıtan hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler