Vakıfta erkeklere taciz iddiası

  İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir vakıfta yatılı kalan öğrencilere eğitim veren ve öğrenciler arasında "Ağabey" diye hitap edilen Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi C.K. (21), yaşları 12 ile

Vakıfta erkeklere taciz iddiası

 

 

İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir vakıfta yatılı kalan öğrencilere eğitim veren ve öğrenciler arasında "Ağabey" diye hitap edilen Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi C.K. (21), yaşları 12 ile 13 arasında değişen M.A., Ş.K. ve M.K. isimli üç erkek öğrenciye "Gelin sizinle güreş yapalım" diyerek cinsel tacizde bulundu. Olayı bir e-mail ihbarı ile öğrenen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı gözaltına

aldı. İfadesine başvurulan vakıf yöneticilerinin olayı haber aldıktan sonra C.K.'yi uzaklaştırdıklarını söyledikleri ancak C.K.'nin gözaltına alındığı güne kadar vakıfta görev yaptığı belirlendi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı vakfın adı bir süre önce de yurt olarak kullanılan bir eve hırsızlık amacıyla giren T.V. ve S.V. isimli 2 gence vakıf görevlilerince işkence yapıldığı iddiasıyla gündeme gelmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler