Vakfıkebir'de bayram dönüşü kaza

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.Bayram tatili için gittiği Kastamonu'dan Trabzon'un Akçaabat ilçesine dönmek için yola çıkan Hüseyin Çolak(52) yönetimindeki 29 AC 461 plakalı otomobil, Vakfıkebir ilçesi Ye

Vakfıkebir'de bayram dönüşü kaza

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Bayram tatili için gittiği Kastamonu'dan Trabzon'un Akçaabat ilçesine dönmek için yola çıkan Hüseyin Çolak(52) yönetimindeki 29 AC 461 plakalı otomobil, Vakfıkebir ilçesi Yeni Karadeniz Sahil yolunda kontrolden çıktı. Orta refüje çarparak takla atan otomobildeki Hüseyin Çolak'ın eşi Vesile Çolak yaralandı.

Kaza mahalline gelen 112 Acil Servis ekibi Çolak'a ilk müdahaleyi yaptı. Çolak, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Hüseyin Çolak ve araçta bulunan kızı Gülay Çolak ise kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam