Vahşetin korkunç gerçekleri!

İzmir'in merkezi Konak Meydanı sahilinde Abdullah B.'nin dövülerek öldürülmesinin ardından, şüphelilerin yakalanmasıyla, olayın korkunç yüzü de ortaya çıktı. İki kişinin, eski eşiyle doğum günü kutlamasından dönen Abdullah B.'nin, omuz atma nedeniyle çıka

Vahşetin korkunç gerçekleri!

İzmir'in merkezi Konak Meydanı sahilinde Abdullah B.'nin dövülerek öldürülmesinin ardından, şüphelilerin yakalanmasıyla, olayın korkunç yüzü de ortaya çıktı.

İki kişinin, eski eşiyle doğum günü kutlamasından dönen Abdullah B.'nin, omuz atma nedeniyle çıkan tartışmada yere yatırdıkları, ayakkabılarının topuklarıyla başını ezdikleri, daha sonra da saçından tutup başını yere vurarak öldürdükleri belirlendi.

Fotoğrafçılık yapan 42 yaşındaki Abdullah B., boşanmalarına rağmen birlikte yaşadığı 39 yaşındaki F.A'nın doğum gününü, birlikte bir türkü barda eğlenerek kutladı. Dün saat 03. 30 sıralarında bardan çıkan F.A ve Abdullah B., Konak Meydanı'nın sahil kesiminde yürümeye başladı. Bu sırada bazı kişilerle, kendisine omuz attıkları için tartışan Abdullah B., bu kişilerce dövülerek öldürüldü.

GÜVENLİK KEMARALARI ELE VERDİ

Olayın ardından araştırma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki tüm güvelik kamerası görüntülerine el koyarak cinayetin işlendiği zaman aralığını saniye saniye inceledi. Görüntülerden birinde, olaydan kısa süre önce bölgeye doğru yürüyen iki kişi belirlendi. Bu kişilerin farklı görüntülerinin de elde edilmesiyle, kimlikleri saptanarak gözaltına alındı. Şüpheliler 19 yaşındaki M. D. ile 20 yaşındaki H. K. , emniyet müdürlüğünde F.A tarafından da teşhis edildi.

BAŞINI TOPUKLA EZMİŞLER

Polisin araştırmalarıyla olayın korkunç boyutu da ortaya çıktı. Şüphelilerin, Abdullah B. ile omuz atma yüzünden önce tartışıp küfürleştikleri, ardından da kavga etmeye başladıkları belirlendi. Bu sırada F.A'nın elindeki çantayı da almaya çalıştıkları ileri sürülen şüphelilerinh, tartakladıkları Abdullah B.'nin yere düşmesinin ardından önce başına ayakkabılarının topuklarıyla vurdukları, ardından da saçından tutup başını yere vurarak öldürdükleri saptandı. Abdullah B., dün ikindi vakti Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan şüphelilerin sorgularının devam ettiği, işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam