Uzman çavuş ölü bulundu!

Ardahan’ın Posof İlçesi’nde piyade uzman çavuş olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası 44 yaşındaki Bülent Çiçek, otomobilinde başında vurulmuş olarak ölü bulundu. Olay dün saat 18.15’de Posof İlçesi’ndeki Yurtbekler Piyade Karakolu’na yaklaşık 200 me

Uzman çavuş ölü bulundu!

Ardahan’ın Posof İlçesi’nde piyade uzman çavuş olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası 44 yaşındaki Bülent Çiçek, otomobilinde başında vurulmuş olarak ölü bulundu.

 

Olay dün saat 18.15’de Posof İlçesi’ndeki Yurtbekler Piyade Karakolu’na yaklaşık 200 metre uzaklıkta meydana geldi. Akşam nöbetine gitmek üzere saat 17.45 sıralarında evinden çıkan Kars nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Bülent Çiçek, 36 EE 589 plakalı otomobilinde beylik tabancası ile başından vurulmuş olarak ölü bulundu.

 

Çiçek’in cesedi, Cumhuriyet Savcısı’nın ön otopsisinin ardından intihar mı, yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler