Üzerinden forklift geçen testil işçisi öldü

Bursa'da işçi olarak çalıştığı tekstil fabrikasında kamyona kumaş yüklerken dengesini kaybedip düşen ve daha sonra üzerinden forklift geçen 46 yaşındaki Zülali Doğruyol, yaşamını yitirdi.Doğruyol'un ölüm haberini alan doğuştan yürüme ve konuşma engelli oğ

Üzerinden forklift geçen testil işçisi öldü

Bursa'da işçi olarak çalıştığı tekstil fabrikasında kamyona kumaş yüklerken dengesini kaybedip düşen ve daha sonra üzerinden forklift geçen 46 yaşındaki Zülali Doğruyol, yaşamını yitirdi.

Doğruyol'un ölüm haberini alan doğuştan yürüme ve konuşma engelli oğlu 7 yaşındaki Adem ile eşi Nezahet Doğruyol büyük üzüntü yaşadı.
 
İnegöl'de Organize Sanayii Bölgesi'nde bulunan bir tektil fabrikasında asgari ücretle işçi olarak çalışan Zülali Doğruyol, dün kumaş yüklediği kamyonun üzerinden düştü. Daha sonra üzerinden geriye doğru gelen forklift geçen Zülali Doğruyol ,olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemeden sonra ceset otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 
İHMAL İDDİASI
 
Zülali Doğruyol'un ölüm haberi eşi Nezahat ile doğuştan yürüme ve konuşma engelli oğlu Adem'e büyük üzüntü yaşattı. Eniştesininin ölümünde ihmal olduğunu söyleyen Nevruz Alkılıç, Tekstil fabrikasında iş güvenliğinin olmadığını öğrendik. Eniştemin ölümüne yol açan forkliftin aynasının bulunmadığını duyduk. Ne kadar doğru bilmiyoruz. Yalnız bu işin peşini bırakmayacağız. Onun geride bıraktığı dul karısına, engelli oğluna kim nasıl bakacak dedi.
 
Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam