Uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı

 Samsun'da satışa hazır uyuşturucu hap ve esrarla yakalanan 2 kişi tutuklandı.  Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda İlkadı

Uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı

 

Samsun'da satışa hazır uyuşturucu hap ve esrarla yakalanan 2 kişi tutuklandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi gözaltına aldığı A.K.'nın (36) ile B.A.'nın (39) üzerlerinde ve evlerinde yaptığı aramada satışa hazır paketler içinde 402 adet extacy uyuşturucu hap, yine satışa hazır poşetler içinde 513 gram esrar ele geçirmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan A.K. ve B.A., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından, "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam