Üvey kızına av tüfeğiyle ateş eti!

Bursa’da tartıştığı üvey kızını av tüfeği ile vuran baba kayıplara karışırken, sırtından yaralanan 16 yaşındaki genç kız hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 22.00 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Tezcan Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otopark

Üvey kızına av tüfeğiyle ateş eti!

Bursa’da tartıştığı üvey kızını av tüfeği ile vuran baba kayıplara karışırken, sırtından yaralanan 16 yaşındaki genç kız hastaneye kaldırıldı. 

Olay, saat 22.00 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Tezcan Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otopark bekçisi olarak çalışan E.K. kullandığı alkolünde etkisi ile sürekli tartıştığı üvey kızı ile dün gecede sebebi bilinmeyen nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile evde bulunan av tüfeğini alan baba kapıdan çıkmaya çalışan 16 yaşındaki üvey kızı Ş.K.’yi sırtından vurdu. Sokaktaki komşularının ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi Ş.K.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesine Kaldırdı. Olaydan sonra kayıplara karışan babayı polis ekipleri her yerde ararken, hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki genç kızın durumu iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam