Üstgeçitin çıkışı var ama...

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde karayolu üzerinde yol genişletme çalışması sırasında sökülen üstgeçitin merdivenleri aradan 3 ay geçmesine rağmen yerine monte edilmedi.Çıkışı olan ancak inişi olmayan üstgeçide tepki gösteren çevredekiler, karayolu üzerinde ço

Üstgeçitin çıkışı var ama...

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde karayolu üzerinde yol genişletme çalışması sırasında sökülen üstgeçitin merdivenleri aradan 3 ay geçmesine rağmen yerine monte edilmedi.

Çıkışı olan ancak inişi olmayan üstgeçide tepki gösteren çevredekiler, karayolu üzerinde çok fazla trafik kazası olduğunu hatırlattı.

Oğlunu trafik kazasında kaybeden mahalle sakinlerinden Şaban Birdal, “Bulunduğumuz yerde 3 ay önce oğlunu trafik kazasına kurban vermiş, yüreği yanan bir baba olarak sesleniyorum. Daha ne bekliyorsunuz? Köprüyü bitirmek için daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam