Üsküdar'da yangın 2 can aldı

Edinilen bilgilere göre olay Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Günaydın Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2. katında meydana geldi. Hastaneye giden anne Ayşe Erginyavuz, 4 yaşındaki kızı Beyzanur'u büyük kızı Yasemin Erginyavuz'a (15) bıraktı. Bu sırada 4 yaşında

Üsküdar'da yangın 2 can aldı

Edinilen bilgilere göre olay Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Günaydın Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın 2. katında meydana geldi. Hastaneye giden anne Ayşe Erginyavuz, 4 yaşındaki kızı Beyzanur'u büyük kızı Yasemin Erginyavuz'a (15) bıraktı. Bu sırada 4 yaşındaki kuzeni Fatmanur Aşkın da bakması için Yasemin Erginyavuz'a teslim edildi. Kardeşi ve kuzenini evde bırakarak markete giden Yasemin Erginyavuz, geriye dönüşte evden yükselen dumanları fark etti.

Bunun üzerine koşarak eve giden genç kız, evden yükselen alevler nedeniyle içeri giremedi. Bu sırada çıkış sebebi belirlenemeyen yangın kısa sürede tüm evi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak tüm evi saran yangın nedeniyle Beyzanur ve Fatmanur kurtarılamadı.

Yangın uzun süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınırken, Beyzanur ve Fatmanur yanarak can verdi. Olayı duyar duymaz eve gelen küçük çocukların yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

Polis yangının çıkış sebebini bulmak için evde inceleme yaparken, küçük çocukların cesedi savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Otopsileri devam eden çocuklardan Beyzanur'un cenazesi Trabzon'da toprağa verileceği öğrenilirken Fatmanur'un cenazesi ise İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler