Unutkanlığın bu kadarı pes dedirtti

 Bunun üzerine Sakarya'nın Pamukova İlçesi'ne defnedilen talihsiz şoförün cesedi, toprağa verildikten 5 gün sonra mezarından çıkarılarak alkollü olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Geçen 12 Temmuz'da İznik-Osmaneli karayo

Unutkanlığın bu kadarı pes dedirtti

 

Bunun üzerine Sakarya'nın Pamukova İlçesi'ne defnedilen talihsiz şoförün cesedi, toprağa verildikten 5 gün sonra mezarından çıkarılarak alkollü olup olmadığının tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

 

Geçen 12 Temmuz'da İznik-Osmaneli karayolunun 24'üncü kilometresi Araputçu mevkiinde meydana gelen kazada Sadi Işık yönetimindeki 43 NV 440 plakalı süt yüklü tanker, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada kabinde sıkışan Sadi Işık, Bilecik Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı. Işık'ın cesedi, Osmaneli Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

 

 

 

 

 

Ailesi yapılan tesbit ve işlemlerin ardından cenazeyi morgdan alarak Pamukova İlçesi Şeyhvarmaz Köyü mezarlığında toprağa verdi. Genç şöförün toprağa verilmesinden birkaç gün sonra kaza yapan süt tankerinin kaskolu ve sigortalı olması nedeni ile sigorta ve kasko şirketi Osmaneli Devlet Hastanesinden verilen ölüm raporunda alkollü olup olmadığının yazılmadığı gerekçesi ile zararı karşılamak istemedi.

 

 

 

Sadi Işık’ın babası İsmail Işık Pamukova Cumhuriyet Savcılığına baş vurarak oğlunun alkol raporunun alınması için mezarının açılarak İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesini istedi. Ölümünden 5 gün sonra Pamukova Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Pamukova İlçesi Şeyhvarmaz köyündeki mezarı açılan Sadi Işık'ın cesedi alkollü olup olmadığının belirlenmesi için ambulansla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nun incelemesinden sonra cenaze tekrar aynı mezara defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler