Ünlü Sanatçı kaza geçirdi

Demirci ile birlikte kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ahmet Şafak Demirci tedavisinin ardından taburcu edildi.Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında Eskişehir’in İnönü İlçesi yakınlarında meydana geldi. Alanya’daki konserinden İstanbul’a dönen Ah

Ünlü Sanatçı kaza geçirdi

Demirci ile birlikte kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Ahmet Şafak Demirci tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kaza, bugün saat 09.30 sıralarında Eskişehir’in İnönü İlçesi yakınlarında meydana geldi. Alanya’daki konserinden İstanbul’a dönen Ahmet Şafak Demirci’nin de içinde bulunduğu, 36 yaşındaki Yavuz Yıldırım yönetimindeki 34 AN 9143 plakalı minibüsün direksiyon kontrolü, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kayboldu. Araç, takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Yavuz Yıldırım ile araç içerisinde bulunan sanatçı Ahmet Şafak Demirci, Kenan Sinop (48), Bülent Gülşen (48), Serkan Özdemir (28) ve Onur Naltoplayan (28) yaralandı. Yaralılar çağrılan 112 ambulanslarıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Yavuz Yıldırım ortopedi servisinde tedavi altına alınırken Ahmet Şafak Demirci ile Kenan Sinop, Bülent Gülşen, Serkan Özdemir ve Onur Nal toplayan’ da acil serviste yapılan gerekli tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Burnundan ve sağ elinden yaralanan Ahmet Şafak Demirci durumlarının iyi olduğunu söyledi. Sanatçı, bir otomobile binerek İstanbul’a hareket etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam