Ünlü gece kulübüne silahlı saldırı

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar polisin ısrarlı takibi sonucu kısa sürede silahlarıyla birlikte yakalandı. Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde bulunan

Ünlü gece kulübüne silahlı saldırı

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar polisin ısrarlı takibi sonucu kısa sürede silahlarıyla birlikte yakalandı. Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde bulunan ünlülerin uğrak yeri Reina'nın önüne yaya olarak gelen Gökhan İlhan ve Tarık Ayhan, henüz bilinmeyen bir nedenle gece kulübüne doğru ateş açtı. Eğlence merkezine kurşun yağdıran şüpheliler, Vahit Toprak idaresindeki 34 TJP 17 plakalı taksiye binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olayda kapının alt bölümü ile giriş kısmı kurşun isabet alırken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Reina'ya ait güvenlik görevlilerinin durumu polise bildirmesi üzerine Beşiktaş ve Şişli Asayiş Büro ekipleri, ticari taksiyi takibe aldı. Takibe alınan taksi, D-100 Karayolu Haliç Köprü girişinde Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince silahlarıyla birlikte yakalandı. İlk bilgilere göre alkollü oldukları öne sürülen şahısların, ifadelerini çelişkili olarak verdikleri kaydedildi.

Bu arada Spor-Toto Süper Lig'in son haftasında Sivasspor'u deplasmanda 4-5 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin, 18. şampiyonluğunun kutlamasını saldırıyla uğrayan Reina'da gerçekleştireceği, ancak bu kutlamanın bilinmeyen bir nedenle iptal edildiği ileri sürüldü.

Diğer yandan Reina'da saldırının gerçekleştirildiği saatlerde sanat dünyasından bazı ünlü isimlerin o sırada içeride eğlendiği öğrenildi.

Şahıslar, ifadelerinin alınmasının ardından bu sabah adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler