Ünlü diş hekimine tecavüz mü etti

 İstanbul’daki bir devlet hastanesinde görevli Doç. Dr. E.N.Ö (46), geçtiğimiz 5 Ocak’ta İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak eski eşi ünlü diş hekimi Prof. Dr. İ.H.Ö.’den (48) şikayetçi oldu. Doç. E.N.Ö., avukatı Fetih Ahmet Alparslan aracılığıyla

Ünlü diş hekimine tecavüz mü etti

 

İstanbul’daki bir devlet hastanesinde görevli Doç. Dr. E.N.Ö (46), geçtiğimiz 5 Ocak’ta İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak eski eşi ünlü diş hekimi Prof. Dr. İ.H.Ö.’den (48) şikayetçi oldu. Doç. E.N.Ö., avukatı Fetih Ahmet Alparslan aracılığıyla savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde, şu iddiaları dile getirdi:

 

“Eski eşim nafakayı elden getirmek istediğini söyledi. Sabah 06.30 gibi çocuğumuzu okula gönderdik. Daha sonra aramızda tartışma çıktı. Tartışmanın nedeni İ.H.Ö’nün bana elle ve sözle cinsel tacizde bulunmasıydı. Cinsel ilişki teklifini reddettim. Bunun mümkün olmadığını söyleyince, ‘Evin taksidini, oğlumuzun okul parasını ben ödüyorum. Eğer eve istediğim gibi girip çıkmama izin vermezsen, bana kadınlık yapmazsan, seni de çocuğu da açlıktan öldürürüm’ diyerek bana fiziksel şiddet uyguladı. Bir yandan da beni öpmeye çalışarak, cinsel tacizde bulundu. Direnmem üzerine, kanser tedavisi gördüğüm yüz ve boyun bölgeme tokat ve kafa attı. Bağırmamı engellemek için de ağzımı burnumu elleriyle kapatıp, yere yatırdı. Bu şekilde beni etkisiz hale getirdi. Çaresiz kalınca kendimi bırakarak ona teslim oldum.”

 

‘Ne çoraplar öreceğim’

 

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan şüpheli Prof. İ.H.Ö. ise hakkındaki iddiaları reddederek “Kendisine maddi olarak yardımda bulunuyordum. Yardımı kesince bana bu tür ithamlarda bulunmaya başladı. ‘Neden bunları yaptın’ diye sorunca ‘Canın çok mu yandı? Kariyerine uymadı mı hakim, savcı karşısına çıkmak?’ dedi ve telefonu kapattı. Daha sonra da mail atarak, ‘Başına daha ne çoraplar öreceğim’ tehdidinde bulundu” dedi.

 

Ünlü diş hekimi İ.H.Ö. “Eski eşim kendisine parasal yardımı kestiğim için bana iftira atıyor” dedi. Doç.Dr, E.N.Ö ise “Tecavüzden önce beni dövdü” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler