Üniversitelinin ekmek kavgası!

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Teknolojisi Bölümü mezunu olan Gümüşhaneli Çağlayan Tozlu (25), Aa muhabirine yaptığı açıklamada, semt pazarlarında baba mesleği olan ekmek satarak geçimini sürdüren ağabeyi Coşkun Tozlu'nun katkılarıy

Üniversitelinin ekmek kavgası!

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Teknolojisi Bölümü mezunu olan Gümüşhaneli Çağlayan Tozlu (25), Aa muhabirine yaptığı açıklamada, semt pazarlarında baba mesleği olan ekmek satarak geçimini sürdüren ağabeyi Coşkun Tozlu'nun katkılarıyla 4 yıllık bir fakülte bitirdiğini anlattı.

Okulu bitirdikten sonra ise işe giremediği için ağabeyinin köyde pişirdiği ekmekleri Trabzon, Giresun ve Gümüşhane'deki semt pazarlarına götürüp satarak geçimini sağladığını anlatan Çağlayan Tozlu, "Aileme de yardımcı oluyorum. Bu işten memnun musun diye soracak olursanız, şimdilik memnunum. İşe giremedim. Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girdim, yeterli puanı alamadım. Özel sektörde de işe girmek istemiyorum, zaten yeteri kadar da iş imkanı yok. İşe girinceye kadar babadan kalan bu mesleği sürdüreceğim" dedi.

Tozlu, İstanbul'da okumanın çok da kolay olmadığını ifade ederek, okuduğu dönemde kendisine yardımcı olan ağabeyinin yanı sıra burs aldığı Gümüşhane'deki dernekler ile vakıf mensuplarına da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam