Üniversiteli kıza tecavüz edip öldürmüş!

 Bahçelievler Yenibosna’da üniversiteli genç bir kız, arkadaşı ile kaldığı evde, elleri ve ağzı bantlandıktan sonra öldürülmüş olarak bulundu. Yarı çıplak bir şekilde evde bulunan genç kızın, internet hattı bağlayan bir genç tarafından rahatsız edildiği t

Üniversiteli kıza tecavüz edip öldürmüş!

 

Bahçelievler Yenibosna’da üniversiteli genç bir kız, arkadaşı ile kaldığı evde, elleri ve ağzı bantlandıktan sonra öldürülmüş olarak bulundu. Yarı çıplak bir şekilde evde bulunan genç kızın, internet hattı bağlayan bir genç tarafından rahatsız edildiği tespit edildi.
 
Apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, genç kızın arkadaşının da tesbiti üzerine zanlıyı kısa sürede gözaltına aldı.
Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak 5 nolu apartmanda kalan üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik(20), elleri ve ağzı bantlandıktan sonra boğularak öldürüldü. Olay, yanında kalan kız arkadaşının akşam eve gelmesi ile ortaya çıktı.
 
Fatma Nur Çelik’in kız arkadaşı yanında bulunan anahtarı ile eve giremeyince durumdan şüphelenerek polisten yardım istedi. Polis eşliğinde daireye giren Fatma Nur Çelik’in kız arkadaşı korkunç manzara ile karşılaştı. Fatma Nur Çelik, yarı çıplak bir şekilde ve elleri ile ağzı bantlanmış bir şekilde bulundu.
 
Yaşanan olay üzerine inceleme yapan polis, apartmanın güvenlik kamera görüntülerini izledi. Fatma Nur Çelik’in kız arkadaşına da görüntüleri izlettiren polis, olayı kısa sürede çözdü. Fatma Nur Çelik’in kız arkadaşı, daha önce internet hattı bağlattıkları gencin apartmana giriş çıkış görüntülerini görünce olay ortaya çıktı. Fatma Nur Çelik’in bu genç tarafından daha önce telefonla arandığı ve rahatsız edildiği de tespit edildi. Zanlı Cinayet Büro dedektifleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı.
 
Olayın şokunu yaşayan apartman sakinleri, “Kız arkadaşı eve gelince olay ortaya çıktı. Polis apartmanın güvenlik kamerasına el koydu. Sanırım kıza tecavüz etmiş. Elleri ve ağzı bantlanmış halde bulundu” şeklinde konuştu.
 
Üniversite öğrencisi genç kızın cesedi olay yerinde incelendikten sonra Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam