Üniversiteli genç kalbine yenildi

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Hüseyin Topselvi spor salonunda kalp krizinden yaşamını yitirdi. Topselvi'nin ölümü, arkadaşları ve öğretim üyelerini üzüntüye boğdu.Celal Bayar Üniversitesi M

Üniversiteli genç kalbine yenildi

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Hüseyin Topselvi spor salonunda kalp krizinden yaşamını yitirdi. Topselvi'nin ölümü, arkadaşları ve öğretim üyelerini üzüntüye boğdu.

Celal Bayar Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde okuyan Hüseyin Topselvi, dün saat 21.00 sıralarında, Muradiye Yerleşkesi'ndeki spor salonunda golf ve voleybol oynadı. Topselvi, dersin sonunda arkadaşlarıyla ana binaya giderken merdivenlerde bir anda yere yığıldı. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine spor salonunun sorumlusu Sami Başdemir, 112 Acil Servis ekiplerini arayarak, durumu bildirdi.

Başdemir, telefondaki 112 Acil Servis görevlisinin yönlendirmesiyle Topselvi'ye suni teneffüs ve kalp masajı yaparak, ilk müdahalede bulundu. Daha sonra olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekiplerinin de yaklaşık 20 dakika müdahalede bulunduğu Topselvi, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda öldü.

Ailesinin İzmir Gaziemir'de oturduğu öğrenilen üniversiteli gencin ölümü, arkadaşları ve öğretim üyelerini üzüntüye boğdu. Topselvi'nin arkadaşlarına akşam saatlerinde göğsünde bir ağrı olduğunu söylediği öğrenildi.

Topselvi'nin Kırklareli Anadolu Lisesi'nden mezun olduğu, Kara ve Hava Harp Okulları'nı kazanmasına rağmen gitmediği ve mühendislik okumayı tercih ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler