Üniversiteli genç canına kıydı!

Tunceli’de dün akşam ve bu sabah saatlerinde iki ayrı şüpheli olayda üniversiteli bir kızla, eşinden boşanan bir kadın yaşamını yitirdi. Üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Tuğba Korkmaz, nişanlısı olan polis memuru Savaş C’nin evinde nişanlısına ait ruhsat

Üniversiteli genç canına kıydı!

Tunceli’de dün akşam ve bu sabah saatlerinde iki ayrı şüpheli olayda üniversiteli bir kızla, eşinden boşanan bir kadın yaşamını yitirdi. Üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Tuğba Korkmaz, nişanlısı olan polis memuru Savaş C’nin evinde nişanlısına ait ruhsatlı tabancayla göğsüne ateş ederek öldü. Eşinden boşanan 32 yaşındaki Dilber Erkmen de, evinin odunluğunda ölü bulunurken, boğazında morluklar kolunda çizikler tespit edildi.

 

İlk olay, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Şehit Cemalettin Özdemir Polis Lojmanı’nda dün saat 18.00’de meydana geldi. Tunceli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi Tuğba Korkmaz, nişanlısı olduğu belirtilen Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Savaş C.’nin evine gitti. İddiaya göre aynı evi paylaşan nişanlılar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Tuğba Korkmaz, polis memuruna ait ruhsatlı tabancayı alarak göğsüne tek el ateş etti. Ağır yaralı olarak Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tuğba Korkmaz, tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

 

Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında ölüm şüpheli bulunarak polis memuru Savaş C., açığa alınarak, hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldı. Savaş C.’nin daha önce bir evlilik yaptığı ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşine açtığı boşanma davasının sürdüğü öğrenildi. Savaş C. ile 3 ay önce nişanlandığı ve aynı evi paylaştığı belirtilen Tuğba Korkmaz’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Tunceli Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü’nden müfettiş istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam