Unakıtan'ın beyninde sorun yok!

Erdener, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi gören Unakıtan'ın sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi verdi''Sayın Bakanının sağlık durumu gayet iyi. Hiçbir sorun yok. Beyni ile ilgili de hiçbir sorun yok'' diyen Erdener, yapılan t

Unakıtan'ın beyninde sorun yok!

Erdener, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi gören Unakıtan'ın sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi verdi

''Sayın Bakanının sağlık durumu gayet iyi. Hiçbir sorun yok. Beyni ile ilgili de hiçbir sorun yok'' diyen Erdener, yapılan tetkiklerdeki bulguların şu anda normal değerlere çok yakın olduğunu, kan şekeri regülasyonun da gayet iyi bir şekilde gittiğini belirtti.

Bakan Unakıtan'ın istirahat ettiğini, kendince önemli gördüğü görüşmeleri yaptığını ifade eden Erdener, ''Neşesi de gayet iyi. Günlük alışılmış esprilerini de yapmaya devam ediyor'' diye konuştu.

Erdener, Bakan Unakıtan'ın beyin damarlarında tıkanıklık olduğu yolundaki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Kurumun en yetkili kişisi olarak söylüyorum. sayın bakanın sağlık durumunu beyin açısından ilgilendiren bir durum söz konusu değil'' dedi.

Prof. Dr. Erdener, Unakıtan'ın neden taburcu edilmediğinin sorulması üzerine de ''Birincisi 8-10 günlük bir istirahat gerekiyor. Bunu evde de hastane de yapabilirler. Ondan sonra kronel ile ilgili bir karar verecekler. Tedavi planı ile ilgili. O da bir süreç gerektiriyor'' şeklinde konuştu.

Erdener, ''Unakıtan'a by-pass mı yapılacağı'' sorusu üzerine de ''Ameliyat veya değil. Değişik planlar üzerinde konuşuldu. Şu an gayet stabil. bir sorun yok. Sorun da beklemiyoruz'' yanıtını verdi.

Bakan Unakıtan'ın 8-10 gün daha hastanede kalıp kalmayacağına ilişkin bir soru üzerine Erdener, şunları kaydetti:

''Hayır 8-10 gün istirahat gerekiyor. Bunun ne kadarının nerede yapacaklarına kendileri karar verecekler. Burada biz kendilerini memnuniyetle misafir ediyoruz. Gerekli ilaç düzenlemeleri yapılıyor. Ne zaman isterler de evde istirahat edebilirler burada da. Sonuçta tedavi planı hastanın kendisine ait tamamen. Biz kendilerine önerilerimizi sunduk. O değerlendirmeyi bakanın kendisi yapacak.''

Prof. Dr. Erdener, Unakıtan'ın ne zaman taburcu edileceği şeklindeki soru üzerine de ''Bugün, yarın taburcu olmayacağını söyleyebilirim'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler