Unakıtan hastaneye kaldırıldı

Unakıtan'a sabah saatlerinde anjiyo uygulandıktan sonra hastaneden taburcu edildiği ancak akşam saatlerinde tekrar hastaneye getirildiği öğrenildi. Unakıtan şu anda Hacettepe Hastanesi'nin 72 numaralı özel bölümünde tedavi görüyor. Maliye Bakanı'nın devam

Unakıtan hastaneye kaldırıldı

Unakıtan'a sabah saatlerinde anjiyo uygulandıktan sonra hastaneden taburcu edildiği ancak akşam saatlerinde tekrar hastaneye getirildiği öğrenildi. Unakıtan şu anda Hacettepe Hastanesi'nin 72 numaralı özel bölümünde tedavi görüyor. Maliye Bakanı'nın devam eden rahatsızlığı hakkında kesin bir tanı konulamadığı, teşhis ve tedavi sürecinde kardiyolojinin yanısıra nöroloji uzmanlarının da yer aldığı öğrenildi. Geceyi 72 numaralı özel bölümde geçirecek olan Maliye Bakanı'na bir operasyon gerekip gerekmediğine yarın sabah saatlerinde karar verileceği öğrenildi.

 

Kaynak: Habertürk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam