Uçakta hakim krizi

DİYARBAKIR'dan İstanbul'a gidecek THY uçağının yolcusu ağır ceza hakimi H.A., güvenlik kontrolünde X- Ray cihazından geçtikten sonra tüm yolculara yapıldığı gibi üzeri aranmak istenince karşı çıktı. Üzerini aratmadan hakim H.A. uçağa binince kriz çıktı. U

Uçakta hakim krizi
DİYARBAKIR'dan İstanbul'a gidecek THY uçağının yolcusu ağır ceza hakimi H.A., güvenlik kontrolünde X- Ray cihazından geçtikten sonra tüm yolculara yapıldığı gibi üzeri aranmak istenince karşı çıktı. Üzerini aratmadan hakim H.A. uçağa binince kriz çıktı. Uçağın pilotu, tüm yolcuları uçaktan indirince yolcuların tepkisine neden olan hakim H.A., bu kez aramadan geçerek kriz son buldu.

Diyarbakır'dan İstanbul'a saat 09.50'de kalkacak THY'nin 631 sefer sayılı uçağına yolcu olarak binmek isteyen İstanbul'da görev yapan hakim H.A.'nın, güvenlik kontrolünden geçerken, polislere “Ben hakimim üzerimi arayamazsınız” dediği ileri sürüldü. Polislerle tartışan H.A., üzerini aratmadan uçağa bindi.

Havaalanı polisleri durumu kaptan pilota bildirmesi üzerine, uçak içinde de pilot ile hakim arasında tartışma devam etti. H.A.'nın tavrını sürdürmesi üzerine pilot uçaktaki tüm yolcuları indirdi. Yolcuların H.A.'ya “Sizin yüzünüzden mağdur oluyoruz. Hoş değil” diye tepki göstermesi üzerine hakim, güvenlik kontrolünden geçip üzerini arattıktan sonra kriz son buldu. Saat 09.50'de kalkması gereken uçak saat 11.40'da havalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam