Uçak çamura saplandı!

Stutgart yolcularını taşıyan XQ973 sefer sayılı Sun Ekspres'e ait yolcu uçağı Adnan Menderes Havalimanı'na inişinin ardından yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde ön tekeri pistten çıkıp çamura saplandı.Uçakta bulunan 103 yolcu sağlıklı bir şekilde tahliye

Uçak çamura saplandı!

Stutgart yolcularını taşıyan XQ973 sefer sayılı Sun Ekspres'e ait yolcu uçağı Adnan Menderes Havalimanı'na inişinin ardından yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde ön tekeri pistten çıkıp çamura saplandı.

Uçakta bulunan 103 yolcu sağlıklı bir şekilde tahliye edilirken,ön tekeri çamura saplanan uçak nedeniyle pistte güvenlik önlemleri arttırıldı. Bu nedenle İstanbul'a giden onur air uçağı 15 dakika geç kalktı. Kayseri'den gelen Sun Ekspres Uçağı ise piste inemedi. 40 dakika havada kalan ve tribülansa girdiği iddia edilen uçak Bodrum'a yönlendirildi.

Pistteki trafik normale döndükten sonra saat 22.00 sıralarında Bodrum'dan İzmir'e gelen uçak yolcuları yaşadıklarına isyan etti. Ev hanımı Fersan Arıkan Şahin(30) "Böyle rezillik ben hayatımda görmedim. 40 dakika havada sürekli sarsıldık. Bir daha uçağa binmeyeceğim" dedi.

Askerliğini Sivas'ta komanda olarak yapan Jandarma Komanda Er Çağlar Seyhan ise "İzmir'e ailemi bayram ziyaretine geldim. Ama öleceğimi düşünerek korktum. Şimdi ayaklarım yere bastığı için çok mutluyum" dedi. Havaalanı yetkilileri çamura ön tekerleği saplanan Sun Eksperes uçağının çamurdan kurtarılması çalışmalarının devam ettiğini bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam