Twitter kavgasına biri daha!

  Radikal yazarı Cüneyt Özdemir'in, Polat Towers'taki yangının ilgili attığı mesaj sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı karıştırmış, sunucu Ece Erken'in tepkisine neden olmuştu.  Özdemir mesajında Ece Erken'in daha önce bir gazeteciyle yaptığı röportajı kaste

Twitter kavgasına biri daha!

 

 Radikal yazarı Cüneyt Özdemir'in, Polat Towers'taki yangının ilgili attığı mesaj sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı karıştırmış, sunucu Ece Erken'in tepkisine neden olmuştu. 

 

Özdemir mesajında Ece Erken'in daha önce bir gazeteciyle yaptığı röportajı kastederek "Hatırlarsak Ece Erken İstanbul depremde yıkılırken Polat Towers'daki evinden seyredeceğini söylemişti. Polat Towers yandı İstanbul seyretti!" yazmış ve Ece Erken'den jet bir yanıt almıştı. 

 

SENİN TEDAVİYE İHTİYACIN VAR

 

Özdemir'e "o haber mahkemelik!!!!!haberi yapan da yazan da özür diledi!!!!neyin pesindesin!!!!Ahmet Hakan bile yazdığı yazıyla ilgili özür diledi!!!oyle bir cümle etmeme imkan var mı??haberi yapan isten atıldı! " diyerek yanıt veren Ece Erken ile Özdemir arasındaki gerilim büyürken farklı bir mesaj herkesi şaşırttı. 

 

O MUHABİR'DEN YANIT VAR 

 

Erken'in "işten atıldı" dediği muhabir aynı ortamdan cevap verdi. 

 

Yasemin Candemir Twitter'dan "Erken'le o haberi yapan bendim. Birakin dava acmayi konudan kacmak icin her seye basvurdu. Isten atildi diyormus o da yalan" yazdı. 

 

Ece Erken ise gazeteci Yasemin Candemir'in mesajlarına "actigimiz dava butun belgeleriyle elinizde olacaktir, ustune tekrar aciyoruz!! hemen ispat edin" dedi ve tekzip metnini yine Twitter adresinden yayınladı. 

 

Ece Erken'in bugün hem Cüneyt Özdemir, hem de 10 yıl önceki o haber nedeniyle Yasemin Candemir hakkında dava açacağı öğrenildi.

 

İŞTE O TARTIŞMANIN TWEETLERİ

 

Yasemin Candemir‏

@cuneytozdemir erken'le o haberi yapan bendim. Birakin dava acmayi konudan kacmak icin her seye basvurdu. Isten atildi diyormus o da yalan

 

Yasemin Candemir

@cuneytozdemir o kimsenin asla sarfetmeyecegi sozleri soyledi. Hala arkasindayim. Bina yaninca herhalde pencereden seyretmistir diyordum.

 

Ece Erken

@Yaseminyy @cuneytozdemir actigimiz dava butun belgeleriyle elinizde olacaktir,ustune tekrar aciyoruz!!hemen ispat edin,ben de herkesden ozu

 

Yasemin Candemir

@cuneytozdemir Kadin nasil yalan soyluyor. Ne davasi, ne birakin ozur yazisi bile konmadi. Cunku ispatliydi. Bir kisi de beni arasin yahu

 

Cüneyt Özdemir

 

Yazının son bölümünü okursanız Ahmet Hakan'ın da küçük hanfendüden özür dilemediğini göreceksiniz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler