Twitter 'dersanemolamsaydı' ile salladı

Dershanelerin kapatılması tartışması Sosyal Medya'yı da salladı. Kullanıcılar görüşlerini Twitter'dan #dershanemolmasaydı hashtag'i ile paylaşıyor.Hükümetin gündeminde olan dershanelerin kapatılması ile ilgili tartışmalar son sürat devam ediyor. Bu tartış

Twitter 'dersanemolamsaydı' ile salladı

Dershanelerin kapatılması tartışması Sosyal Medya'yı da salladı. Kullanıcılar görüşlerini Twitter'dan #dershanemolmasaydı hashtag'i ile paylaşıyor.

Hükümetin gündeminde olan dershanelerin kapatılması ile ilgili tartışmalar son sürat devam ediyor. Bu tartışmlar eşliğinde hem hükümet kanadından hem de dershane sahiplerinden çeşitli açıklamalar geliyordu.

Bu tartışma sonunda sosyal medyaya da yansıdı. Twitter'da #dershanemolmasaydı etiketi ile başlayan hareket bir anda Twiiter'ı salladı.

Özellikle Twitter'a bir anda yeni kullanıcı gelip ilk tweetlerini #dershanemolmasaydı etiketi altında yazmaya başladılar. Bunun yanı sıra bu etikete destek veren gazeteci, şair, siyasetçilerin de eklenmesiyle Twitter'da gündem #dershanemolmasaydı oldu.

Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı başta olmak üzere bir çok destekçi #dershanemolmasaydı etiketine destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam