'TV'de eş seçmek sağlıklı değil'

Çubukçu, "Böyle programları yadırgıyorum. Birbirini tanıyarak, aşık olarak evlendiklerini söyleyenler bile boşanıyor. Bu programa çıkan insanlar birbirini tanımıyor. Farklı sosyo-ekonomik kültürlerden geliyor. Ne olacağını zaman gösterecek. Ama bu tür pro

'TV'de eş seçmek sağlıklı değil'

Çubukçu, "Böyle programları yadırgıyorum. Birbirini tanıyarak, aşık olarak evlendiklerini söyleyenler bile boşanıyor. Bu programa çıkan insanlar birbirini tanımıyor. Farklı sosyo-ekonomik kültürlerden geliyor. Ne olacağını zaman gösterecek. Ama bu tür programlar şova yönelik'' diye konuştu.

Çubukçu, ''Evlilik konusunda lise öğrencilerine yönelik bir eğitim programı hazırlanması düşünülüyor mu?'' sorusu üzerine ise Milli Eğitim Bakanlığı ile bir eğitim programı yapmayı planladıklarını, nasıl bir eğitim verilmesi gerektiği konusunda çalışmalar yapılacağını, çalışmaların bu sene içinde başlatılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam