Tüyler ürpeten vahşet!

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde 20-30 yaşları arasında parçalanmış bir kadın cesedi bulundu. Bacakları olmayan göğüs kafesi kesilmiş, boynunda kesikler bulunan ceset, jandarmanın incelemesi sonrası otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı

Tüyler ürpeten vahşet!

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde 20-30 yaşları arasında parçalanmış bir kadın cesedi bulundu. Bacakları olmayan göğüs kafesi kesilmiş, boynunda kesikler bulunan ceset, jandarmanın incelemesi sonrası otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 

Merkez Nilüfer İlçesi'nde Deri Organize Sanayi'nin bulunduğu Badırga Köyü yakınlarında köylüler tarafından yarısı dere içinde bir kadın cesedi bulundu. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede inceleme başlatırken, üzerinde giysi bulunmayan ceset yakınlarında kimliğinin belirlenmesine yaralayacak bir bulguya da rastlanmadı.

 

20-30 yaşlarında ve 10-15 gün önce dere kıyısına atıldığı sanılan kadının bacaklarının kesildiği, göğüs kafesinin kesildiği ve boynunda kesikler bulunduğu belirtildi. Belden aşağısı olmayan cesedin kesik bacakları çevrede bulunamadı. Ceset, ilk incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam