Tüyler ürperten esrarengiz yangın!

Van'ın Karakoç Köyü'nde, 8 kişilik Yıldız ailesinin yaşadığı evde 4 gündür aralıklarla kendiliğinden çıkan yangınlar aileyi perişan ettiği gibi köylüleri de şaşırttı. Nedeni belli olmadığı iddia edilen yangınlar, evdeki bütün eşyaları kullanılamaz hale ge

Tüyler ürperten esrarengiz yangın!

Van'ın Karakoç Köyü'nde, 8 kişilik Yıldız ailesinin yaşadığı evde 4 gündür aralıklarla kendiliğinden çıkan yangınlar aileyi perişan ettiği gibi köylüleri de şaşırttı. Nedeni belli olmadığı iddia edilen yangınlar, evdeki bütün eşyaları kullanılamaz hale getirdi. Evdeki eşyalarının gözleri önünde yandığını gören anne Kumriye Yıldız gözyaşlarına boğuldu.

 

Merkeze 45 kilometre uzaklıktaki Karakoç Köyü'nde çıkan esrarengiz yangınlar, 8 nüfuslu Yıldız ailesinin dünyasının kararttı. 4 günden beri aralıklarla çıkan küçük yangınlar, köylülerin müdahalesi ile söndürüldü. Ancak, bugün yine kendiliğinden çıktığı iddia edilen yangının etkisi büyük oldu. Yanmakta olan eşyaları dışarı çıkaran köylüler, dışarıdaki eşyalarının da kendiliğinden yandığını görünce şaşkına döndü. Aranan itfaiye ekiplerinin köye gelmesi üzerine yangın söndürüdü. Ancak, tüm eşyalar kullanılmaz hale geldiğini gören Anne Kumriye Yıldız ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.

 

KÖYLÜLER ŞAŞKIN

Köy halkı, önce küçük bir tutuşma başladığını, daha sonra evdeki ve dışarıdaki eşyaların kendiliğinden esrarengiz şekilde yandığını iddia etti. Köylüler, "İlk başta inanamadık. Dualar okuduk, imama sorduk. Fakat hiçbir şey bu yangına engel olamadı. Aile çok perişan oldu. Evlerindeki bütün eşyalar yandı" diye konuştu.

 

5 yıl önce eşini kaybeden ve 7  çocuğuyla 2 göz odada birlikte yaşayan anne Kumriye Yıldız ise, yetkililerden kendilerine yardım eli uzatılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler