Tuvalette unutulan silahlar

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgilere göre, Trabzon'da son 1 yılda yaklaşık 20 kişinin ihtiyaç için gittiği cami veya umumi tuvaletlerde silahını unutarak güvenlik güçlerine başvurduğu öğrenildi. Vatandaşların silahını

Tuvalette unutulan silahlar

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgilere göre, Trabzon'da son 1 yılda yaklaşık 20 kişinin ihtiyaç için gittiği cami veya umumi tuvaletlerde silahını unutarak güvenlik güçlerine başvurduğu öğrenildi.

Vatandaşların silahını tuvalette düşürmemek için tuvalet kapısının arkasına kılıfı ile birlikte astığı ve sonra da silahını almadan tuvaletten çıkarak ayrıldığı belirlendi. Bu kayıp silahların birçoğuna ulaşılamazken, ruhsatsız silah taşıyanların ise suç teşkil etmesi bakımından güvenlik güçlerine başvurmadığı ortaya çıktı. Trabzonlular'ın tuvaletlerin yanı sıra cami şadırvanlarında ve toplantı salonu girişlerindeki görevlilerde emanete bıraktıkları silahlarını unuttukları da öğrenildi.

Öte yandan, son olarak İnönü Mahallesi Trabzonspor Bulvarı üzerinde bulunan bir caminin tuvaletine ihtiyaç gidermek için giden Muhammet E., daha sonra kendisine gelen telefona cevap vermeye çalışınca bir müddet sonra dışarı çıktı. Yaklaşık 1 saat sonra bulundurma ruhsatlı silahını tuvalette unuttuğunu fark eden Muhammet E., geri döndüğünde 'Atmaca 53' marka silahını yerinde bulamadı. Gülbaharhatun Polis Merkez Amirliği'ne müracaat eden Muhammet E., silahının bulunmasını isterken, olayla ilgili
soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam