Tuvalette bebek bulundu!

Kadıköy ve Kartal'da bebek cesetleri bulundu. Kadıköy'de çöp kutusunda, Kartal'da Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin tuvaletinde bulunan bebek cesetleriyle ilgili olarak polis, geniş çaplı soruşturma yapıyor. Kadıköy'deki, Sel

Tuvalette bebek bulundu!

Kadıköy ve Kartal'da bebek cesetleri bulundu. Kadıköy'de çöp kutusunda, Kartal'da Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin tuvaletinde bulunan bebek cesetleriyle ilgili olarak polis, geniş çaplı soruşturma yapıyor.

Kadıköy'deki, Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda bu sabah saatlerinde temizlik yapan Hüseyin Demirci, çöp kutusunda siyah renkli bir tişörte sarılı bebek cesedi olduğunu gördü. Demirci, cesedin bulunduğu tren istasyonunun yakınındaki bölüme parkın güvenlik görevlilerini çağırdı. Güvenlik görevlileri de çöp kutusunda bir erkek bebek cesedi olduğunu görünce polise haber verildi.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içinde parka gelerek çöp kutusunu inceledi. Çöp kutusunda yeni doğmuş erkek bebek cesedi olduğunun anlaşılması üzerine, Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü ekipleri parka çağırıldı.

EVDE DOĞMUŞ

Cesedin bulunduğu bölüm, "Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü" yazılı brandayla kapatılırken, çevrede de emniyet şeridi oluşturuldu. Cumhuriyet savcısı ile uzmanların incelemelerini tamamlamasının ardından ceset bir karton koliye konuldu. Cesedin Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildiği öğrenildi.

Polis, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, parkın giriş kapısını gören güvenlik kameralarının görüntülerinin inceleneceği belirtildi. Yetkililer, bebek cesedini çöp kutusuna koyan kişi ya da kişilerin parkın içinde güvenlik kamerası olmadığını bildiklerini söylediler. Bebeğin göbek kordonunun kesilmediğini vurgulayan polis, doğumun bir evde gerçekleşmiş olabileceğini belirtti.

İKİNCİ CESET HASTANENİN TUVALETİNDE

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin tuvaletinde saat 06. 00 sıralarında temizlik yapan görevliler, çöp tenekesinin içinde bir bebek cesedinin olduğunu gördü. Yetkililer, bebeğin doğduktan kısa bir süre sonra çöpe atıldığının belirlendiğini belirttiler. Polis, bebeği çöpe atıp kaçan kişinin yakalanması için hastanenin tüm güvenlik kamerası kayıtlarının inceleneceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler