Türkiye'de yeni bir yağmur dalgası

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge geneli sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esecek.EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve g

Türkiye'de yeni bir yağmur dalgası

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge geneli sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; öğle saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esecek.

AKDENİZ: Parçalı zamanla batı kesimleri çok bulutlu, zamanla Isparta ve Burdur çevreleri  kısa süreli sağanak yağışlı geçecek

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Ankara ile akşam saatlerinde Çankırı ve Kırıkkale çevreleri aralıklı ve kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Zonguldak, Bolu  ve Düzce ile akşam saatlerinde Karabük çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevreleri aralıklı ve kısa süreli sağanak ve gökgütültülü sağanak yağışlı geçecek.Trabzon Parçalı ve çok bulutlu geçecek

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Igdır, Van ve Hakkari) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden sonra bölge genelinde yağış beklenmiyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam