Türkiye'de bu da oldu!

Bursa'nın Harmancık ilçesinde, tren raylarını oksijen kaynağıyla keserek çalan 3 kişi, jandarmanın takibi neticesinde yakalandı. Ankara'dan İzmir'e giden trenin o sırada bölgeden geçmemesi muhtemel faciayı önledi. Alınan bilgiye göre olay Harmancık Gökçed

Türkiye'de bu da oldu!

Bursa'nın Harmancık ilçesinde, tren raylarını oksijen kaynağıyla keserek çalan 3 kişi, jandarmanın takibi neticesinde yakalandı. Ankara'dan İzmir'e giden trenin o sırada bölgeden geçmemesi muhtemel faciayı önledi.

Alınan bilgiye göre olay Harmancık Gökçedağ istasyonunda meydana geldi. Gökçedağ ile Dursunbey ve Tavşanlı arasında kalan güzergahta rayları yenileyen işçiler, oksijen kaynağı ile rayları keserek çalıp kaçan 3 kişiyi görünce jandarmaya haber verdi. Tavşanlı-Balıköy ve Harmancık jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 43 HZ 402 plakalı araçla kaçan Necdet Y. (35) Taner C. (33) Engin K. (34) adlı zanlılar suç aletleriyle yakalandı.

70 metrelik rayı kestikleri tespit edilen şahısların çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ve 3.5 tona yakın ray çaldıkları öğrenildi. Ankara istikametinden gelip Bursa'nın Harmancık ilçesinden İzmir yönüne gidecek olan trenin o esnada bölgeden geçmemesi büyük bir faciayı önlemiş oldu.

Mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak Domaniç Cezaevi'ne konuldu. Çalınan rayların yerine yenilerinin konulacağı bildirildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam