Türk polis ölü bulundu

İzmir Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra önce Tokat'ta, ardından da Şırnak'ta özel harekatçı olarak görev yapan Oğuz Kaba (31), daha sonra İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne tayin edildi.

Türk polis ölü bulundu

Yaklaşık 4 ay önce Hollanda'nın Amsterdam kentindeki Türk Konsolosluğu'na tayin edilen Kaba, burada görevine başladı. Kaba, 12 Kasım'da İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli meslektaşı Dicle ile Manisa'da düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. Bu arada Hakkari'ye tayini çıkan Dicle Kaba, tayinini dondurup ücretsiz izne ayrılarak eşiyle birlikte Hollanda'ya gitti. Bir süre sonra çift, genç kadının hamile kalmasıyla büyük mutluluk yaşadı. Genç kadın, kısa süre önce Ankara'ya yakınlarının yanına gelerek, hamilelikle ilgili bazı tetkikler yaptırdı. Pazartesi günü Hollanda'ya gitmeyi planlayan genç kadın, geçtiğimiz cuma günü defalarca aramasına rağmen eşine ulaşamayınca durumu eşinin görev yaptığı Hollanda'daki Türk Konsolosluğu'na bildirdi. Konsolosluk görevlilerinin ihbarıyla genç baş komiserin kaldığı eve giden

Hollanda polisi, çilingir yardımıyla kapıyı açıp eve girdiğinde Kaba'yı baygın halde buldu. Hemen hastaneye kaldırılan Kaba, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaba'nın evde düşerek başını sert zemine çarpması nedeniyle beyin kanaması geçirip ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Manisa'da yaşayan Kaba'nın emekli polis memuru olan babası Mevlüt ve annesi Zahide Kaba ile eşi Dicle Kaba, acı haberle yıkıldılar. Hastaneye kaldırılarak sakinleştirici iğne yapılan anne Zahide Kaba, üç ay önce evlenen oğlunun düğün resimlerine bakarak gözyaşı döktü. Acılı baba Mevlüt Kaba ise, "Oğlumdan haber alamayınca konsolosluk aracılığıyla evine girdiler. Oğlum Şırnak gibi yerde özel harekatta görev yaptı. Üç yıl boyunca orada PKK ile çarpıştı, ama yakalandığı ishal rahatsızlığında tek başına kaldığı evinde bitkin düştü. Halsizlikten dengesizini yitirip yere düşerek başını betona çarpmış" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam