Türk oyuncu kaza kurbanı

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan oyuncu Melek Diehl, bir otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.Berlin polisi, tiyatro, sinema ve televizyon sanatçısı Diehl'e, dün akşam iş çıkışında Wilmersdorf semtindeki Konstanzer Caddesi'nde karşıdan ka

Türk oyuncu kaza kurbanı

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan oyuncu Melek Diehl, bir otomobilin çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Berlin polisi, tiyatro, sinema ve televizyon sanatçısı Diehl'e, dün akşam iş çıkışında Wilmersdorf semtindeki Konstanzer Caddesi'nde karşıdan karşıya geçtiği sırada çarpan otomobilin sürücüsünün kaçtığını açıkladı.

Ambulansın olay yerine geç gelmesi nedeniyle Diehl'in ambulansın içinde aşırı kanamadan dolayı hayatını kaybettiğini bildiren polis, otomobilin daha sonra bulunduğunu ve 30 yaşındaki sürücünün de polise gelerek teslim olduğunu kaydetti. Polis, sürücünün milliyeti hakkında açıklama yapmadı.

Melek Diehl ile workshop çekimleri yapmakta olan tanınmış Berlinli rejisör Rosa von Praunheim, Diehl'i çok takdir ettiğini belirterek, ''Çok yetenekli bir oyuncuydu. Hepimiz derinden sarsıldık'' dedi.

DOĞUM GÜNÜNE İKİ GÜN KALA

Doğum gününe iki gün kala ölen Melek Diehl'in kız kardeşi İnci B. üzüntüsünü dile getirirken, hayat arkadaşı Christopher T, ''Melek bana her zaman 'Yolda dikkatli ol, kırmızıda karşıdan karşıya geçme' derdi'' diye konuştu.

Almanya'nın Mannheim kentinde 13 Aralık 1976 tarihinde doğan Melek Diehl, 1999-2002 yılları arasında Giessen ve Berlin Hür üniversitelerinde felsefe, tarih ve sosyoloji öğrenimi görmüş, 2002-2005 yılları arasında da Berlin'deki Uygulamalı Sanat Tiyatro Okulunda eğitim almıştı.

Türk ve Alman vatandaşı olan Diehl, çok sayıda tiyatro oyununun yanı sıra Alman 2. televizyon kanalı ZDF'de yayınlanan ''Love Bugs - Du und ich'' adlı dizide rol almış, ayrıca ''Hotel im Paradies'' ve ''Breaking the rules'' gibi filmlerde oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam