Türk Kızılay'ından yardım

Türk Kızılayı Genel Müdürü Ömer Taşlı, Etimesgut Yerleşkesi'ndeki Afet Operasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'nın dünyanın her yerinde yardıma ihtiyaç duyan insanların yanında olduğunu belirterek, "Mağdur olan Filistinliler, Türk halkının

Türk Kızılay'ından yardım


Türk Kızılayı Genel Müdürü Ömer Taşlı, Etimesgut Yerleşkesi'ndeki Afet Operasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'nın dünyanın her yerinde yardıma ihtiyaç duyan insanların yanında olduğunu belirterek, "Mağdur olan Filistinliler, Türk halkının Türk Kızılayı aracılığıyla yaptığı yardımlar ile hayata tutunuyor" dedi.

Türk Kızılayı'nın 1996 yılının Mayıs ayından bu yana bölgeye 18 insani yardım gönderdiğini hatırlatan Taşlı, "2008 içerisinde 20 ton pirinç, 10 ton şeker, 5 ton sıvı yağ, 800 kilogram hazır çorba, 50 ton un, 20 ton mercimek, 20 ton nohut, 5 ton çay, 26 ton çeşitli ilaç ve çok sayıda tıbbi malzeme bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı" diye konuştu.

Ömer Taşlı, bugüne kadar bölgeye ulaştırılan insani yardım malzemelerinin toplam değerinin 18 milyon 750 bin YTL'yi bulduğunu belirterek, Türk Kızılayı'nın 2 afet uzmanından oluşan bir ekibinin de hala bölgede görev yaptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler