Trabzon'un gururu Pehlivan

Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası Adana'da sona erdi. Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın bugünkü bölümünde final müsabakaları yapıldı. Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, müsabakalar sırasında yaptığı açıklamada, Pekin Olimp

Trabzon'un gururu Pehlivan

Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası Adana'da sona erdi. Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın bugünkü bölümünde final müsabakaları yapıldı.

Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli, müsabakalar sırasında yaptığı açıklamada, Pekin Olimpiyatları'ndan sonra gerçekleştirilen ilk Türkiye şampiyonasının 300'ü aşkın sporcunun katılımıyla yapıldığını söyledi. Şampiyonanın en iyi şekilde tamamlandığını ifade eden Doğaneli, ''Her şey çok güzeldi. Bu şampiyonada derece elde eden sporcularımız 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecekler. Şampiyonada boks sporunun geleceği açısından pozitif ışıklar gördüm. Bu bizleri çok mutlu etti'' dedi.

Menderes Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada, bugün yapılan final müsabakaları sonunda, Türkiye şampiyonu olan sporcuların isimleri şöyle:

48 Kilo: Ferhat Pehlivan (Trabzon)
46 Kilo: Aydın Sakal (Fenerbahçe)
51 Kilo: Murat Temur (Fenerbahçe)
54 Kilo: Hüseyin Dündar (Fenerbahçe)
57 Kilo: Kerem Gürgen (Ankara)
60 Kilo: Yakup Şener (İstanbul)
64 Kilo: Onur Şipal (Fenerbahçe)
69 Kilo: Önder Şipal (Fenerbahçe)
75 Kilo: Ulus Kaya (Ankara)
81 Kilo: Savaş Kaya (İstanbul)
91 Kilo: Bahram Muzaffer (Bursa)
Artı 91 Kilo: Remzi Özbek (Kocaeli)

Öte yandan, yapılan değerlendirmede, müsabakalarda en centilmen sporcu Adana'dan Alptuğ Öner, en dövüşken sporcu yine Adana'dan Hüseyin Dündar, en teknik sporcu ise Ankara'dan Kerem Güney seçildi. Derece elde eden sporcuların ödülleri federasyon başkanı ve diğer yetkililer tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler