Türk kızı baba kurbanı

İngiltere'de 1999 yılında henüz 15 yaşındayken öldürülen ve cesedi bulunamayan Türk kızının namus cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Tülay Gören'in babası tarafından öldürülerek cesedinin ortadan kaldırıldığı anlaşıldı. İngiliz Daily Mail gazetesinin

Türk kızı baba kurbanı
İngiltere'de 1999 yılında henüz 15 yaşındayken öldürülen ve cesedi bulunamayan Türk kızının namus cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Tülay Gören'in babası tarafından öldürülerek cesedinin ortadan kaldırıldığı anlaşıldı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Tulay Gören 1999'da ortadan kaybolduğunda en son babası ile birlikte görülmüştü. Ondan sonra genç kızdan bir daha haber alınamadı. Şimdi İngiltere'nin başkenti Londra'da devam eden duruşmada 15 yaşındaki kızın babası Mehmet Gören tarafından namus cinayeti nedeniyle öldürdüğü ortaya çıktı.

Duruşmada söz alan savcı Jonathan Laidlaw, "Bu cinayetin işleniş şekline baktığımızda Tülay'ın sadece babası tarafından öldürülmediği, cinayette ona yardım eden kişi ya da kişilerin olduğunu görüyoruz" dedi. 15 yaşındaki genç kızın namus cinayetine kurban gittiğini belirten savcı Laidlaw, baba Mehmet Gören'in namusunu temizlemek için öz kızını öldürdüğünü belirtti. Savcı Tülay'ın öldürülmesinde aile meclisi kararı alındığını, Mehmet'in ağabeyi Ali Gören ile kardeşi Cuma'nın cinayette parmakları olduğunu iddia etti. Dava İngiltere'nin başkenti Londra'da devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler