Türk hacıda domuz gribi virüsü

Hac ibadeti sırasında Suudi Arabistan'da rahatsızlanan 6 kişi, bu ülkeye gönderilen ambulans uçaklarla Türkiye'ye getirildi. Solunum yetmezliği, zatürre, kas hastalığı, böbrek yetmezliği gibi sağlık sorunları tespit edilen hacılardan birine Domuz Gribi ta

Türk hacıda domuz gribi virüsü

Hac ibadeti sırasında Suudi Arabistan'da rahatsızlanan 6 kişi, bu ülkeye gönderilen ambulans uçaklarla Türkiye'ye getirildi.

Solunum yetmezliği, zatürre, kas hastalığı, böbrek yetmezliği gibi sağlık sorunları tespit edilen hacılardan birine Domuz Gribi tanısı konuldu.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Mekke'de rahatsızlanarak tedavi altına alınan Hasan Öğeç (74), Raziye Aydın (62), Perişan İzci (70), İsmail Uğurlu (79), Yılmaz Özüm (74) ve Kemal Akay (79) isimli Hacılar, 21-25 Kasım günleri arasında Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye nakledildi.

Solunum yetmezliği, zatürre, kas hastalığı, böbrek yetmezliği gibi sağlık sorunları tespit edilen hacılardan birine de Domuz Gribi tanısı konuldu.

Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Türkiye'ye getirilen hastaların tedavi altına alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam