Türk annelerinden Kızılcık ziyareti

Türk Anneler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ziynet Şener ile Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst ve beraberindekiler Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.Türk Anneler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ziyne

Türk annelerinden Kızılcık ziyareti

Türk Anneler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ziynet Şener ile Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst ve beraberindekiler Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Türk Anneler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ziynet Şener, bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından gelen dernek başkanları ve genel başkanının Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini gezdiklerini hatırlatarak Trabzon'da da Cumhuriyet Balosu'na katıldıklarını anlatarak Trabzon'dan memnun ayrılmaları kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Başkan Şener daha sonra Vali Dr. Kızılcık'a plaket takdim etti.

Vali Dr. Kızılcık daha sonra Kadın Sanatçıları Derneği Başkanı Şükran Üst ve beraberindekileri kabül etti. Vali Dr. Kızılcık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Üst, sanatsal faaliyetler konusunda atölye sıkıntısı yaşadıklarını ifade ederek bu konuda kendilerine yardımcı olunmasını istedi.

Konuşmaların ardından Başkan Üst, Vali Kızılcık'a yaptıkları yağlı boya tabloyu hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam