Tüpe sarılı bomba bulundu!

 Alınan bilgiye göre 14-15 yaşlarındaki bisikletli iki şahıs, Müfide İlhan Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan bir otelin yanına geldi. Otelin arka tarafından yaklaşan terör örgütü yandaşı iki kişi ellerindeki poşette bulunan piknik tüpüne sarılmış

Tüpe sarılı bomba bulundu!

 

Alınan bilgiye göre 14-15 yaşlarındaki bisikletli iki şahıs, Müfide İlhan Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde bulunan bir otelin yanına geldi. Otelin arka tarafından yaklaşan terör örgütü yandaşı iki kişi ellerindeki poşette bulunan piknik tüpüne sarılmış el yapımı bomba yı park edilen kamyon ile otel arasına bırakıp ateşleyerek olay yerinden kaçtı. Otelin mutfak bölümünde çalışan görevli Cemal Aybek'in (36) kaçan bisikletlilerin hırsız olmasından şüphelenerek bırakılan poşete bakmasıyla bir anda patlama meydana geldi. Patlama sonrası otelin zemin katında bulunan mutfağın camları kırılarak her içerisi alevler içinde kaldı. Oteldeki müşteriler de gürültü üzerine kendilerini dışarı attı. 

 

Alevler oteldeki görevlilerin müdahalesi ile fazla büyümeden söndürüldü. Olay yerine gelen polisler güvenlik şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasını önledi. Bomba imha uzmanı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. 

 

Terör örgütü yandaşlarının etkisini artırmak için el yapımı patlayıcıyı piknik tüpüne sardıktan sonra ateşledikleri tespit edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar ve cam kesileri oluşan otel görevlisi Cemal Aybek ise Toros Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

 

Polis eşgalini belirledikleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam