Tunceli'de çatışmalar yaşanıyor

 Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde dün Çambulak Jandarma Karakolu'na ekmek taşıyan aracı ateşe verip yaktıktan sonar sürücü Deniz Beyazgül'ü da kaçıran PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyon bugün genişletildi. İnsansız Hava Aracı ve tekni

Tunceli'de çatışmalar yaşanıyor

 

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde dün Çambulak Jandarma Karakolu'na ekmek taşıyan aracı ateşe verip yaktıktan sonar sürücü Deniz Beyazgül'ü da kaçıran PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyon bugün genişletildi. İnsansız Hava Aracı ve teknik takipte Aşağıtorunoba, Çambulak, Gözen ve Sarıtaş köyleri arasında sayıları yaklaşık 30 olan ve hareket halinde 2 ayrı PKK'lı grup tespit edildi. Bölgeye Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat timleri indirilirken, Kobra helikopterler de PKK'lıların bulunabileceği alanları bombaladı.

 

Güvenlik güçleri sarp ve derin vadilerin bulunduğu ormanlık alan içinde gizlenen bir grup PKK'lı ile bu akşam saatlerinde çatışma yaşandı. Çatışmaların sürdüğü bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Süren çatışmalarda ölen ve yaralı konusunda henüz bilgi alınamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler